«
»

Meeting in Emmen

Geplaatst op zaterdag 23 april 2011 | 6 Reacties

MeetingBug1

Over twee weken is het dan weer zover, we gaan voor de verandering een meeting doen… we hebben er pas eentje gehad in Lelystad waar we met een klein groepje waren, verslag en foto's zijn in de categorie Meeting na te lezen… 

zaterdag 7 mei 2011 Web-Log Meeting in Noorderdierenpark te Emmen…

We zijn met een leuke ploeg, waarvan ik er al een heel stel ken… wat ik ontzettend leuk vind, maar net zo leuk zijn de anderen die meegaan en die ik dus alleen van hun blogs ken, en in dit geval ken ik tot nu toe alle blogs, ik hoeft niet te gaan kijken wie of wat ze zijn… want ik weet dat van allemaal al, dus vind het gewoon heel spannend om te zien wie de personen nu werkelijk zijn… Melody heeft om 11.00 een koffietafel geregeld, tegenover de ingang van het park zit op de hoek van een plein voor een grote kerk een lunchroom, De Lelie, Kerkpad 3-5…

Wie gaan ermee:

MelodySaskiaReismeerminFrans54HannyKaatjeTrui & TonTreesHannekeHoogste TijdMijn Gedachten en Aline & Pascal

Denk jij nu van hé daar staat een blogger bij die zou ik wel eens willen zien in het echt, meld je dan even aan bij Melody… want hoe meer zielen hoe meer vreugd… en de locatie is natuurlijk heel erg leuk… 

Reacties

6 Reacties to “Meeting in Emmen”

 1. ♪Melody♪
  april 23rd, 2011 @ 17:03

  Precies
  Kom maar op!

 2. Aline
  april 24th, 2011 @ 15:05

  Ik hoop dat er nog een heel stel meer mee gaan…

 3. ♪Melody♪
  april 27th, 2011 @ 08:05
 4. Aline
  april 27th, 2011 @ 10:45

  Heb het gelezen, en waarschijnlijk komt Pascal ook mee… Wink

 5. Min
  april 28th, 2011 @ 11:39

  Als alles gaat zoals ik wil, ben ik erbij.

 6. Aline
  april 28th, 2011 @ 14:20

  Ik ga duimen… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.