«
»

WOW promotie bij Yunomi

Geplaatst op woensdag 9 maart 2011 | 2 Reacties

Yunomi
Ondanks dat ik zelf de laatste tijd weinig verhalen schrijf, vind ik het wel heel erg super om verhalen bij anderen mee te lezen… nu ben ik sinds een paar maanden lid van Yunomi… een site voor vrouwen (sorry mannen) waar verhalen gedeeld worden, recepten uitgewisseld, en tips aan elkaar worden gegeven… onlangs zelf al een gratis product mogen ontvangen… en vandaag dus mijn eerste bericht daar geplaatst en dat is gelijk een promotie voor de WOW geworden… dus ik hoop dat er vele dames zijn die mee gaan doen, en dat ik de komende tijd veel tijd kwijt ben met het lezen van al deze schrijfsels… de promotie is te lezen door gelijk naar deze link door te klikken… 

Reacties

2 Reacties to “WOW promotie bij Yunomi”

  1. minoesjka
    maart 10th, 2011 @ 15:40

    Ja, ik de Yunomi site , leuk dat je daar reclame maakt voor de WoW.

  2. Aline
    maart 10th, 2011 @ 22:13

    @ Minoesjka, ja ik dacht kan geen kwaad, om weer eens wat schrijvers er bij te halen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.