«
»

Nieuwe categorie: Thursday Challenge

Geplaatst op donderdag 10 maart 2011 | 2 Reacties

Vanmorgen ontdekte ik iets nieuws op de site bij Melody… zij doet inmiddels al een paar weken mee met de Thursday Challenge… en zo heb ik net besloten, toen ik gekeken heb naar een hele lijst van mensen die mee doen, dat ik dat ook ga doen… elke week op donderdag plaats je een foto… naar aanleiding van een onderwerp, die al een week van te voren bekent wordt gemaakt… dus bij deze een leuke fotocategorie erbij… een uitdaging om elke week een foto te plaatsen…

Reacties

2 Reacties to “Nieuwe categorie: Thursday Challenge”

 1. ♫ Melody ♫
  maart 13th, 2011 @ 20:06

  Ja leuk he?
  Ben wel heel benieuwd naar hoe iedereen telkens het thema invult….
  Wist je trouwens dat Minoesjka en Corry ook meedoen? 3 webloggers al na mij Wink
  De komende week metaal….
  Mijn foto staat al klaar in klad Wink)

 2. Aline
  maart 13th, 2011 @ 20:22

  @ Melody, het is een leuke opdracht, en echt aan mij besteed, en ja ik wist dat zij ook meedoen, en mijn foto heb ik al, maar klaarzetten gaat niet met een gratis account, ik moet het echt op de dag zelf nog even activeren… maar geeft niet, gaat goed komen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.