«
»

Model fotografie

Geplaatst op zondag 6 maart 2011 | 6 Reacties

Aangezien ik de laatste tijd niet veel blog… denk ik niet dat de meeste van jullie weten dat ik sinds een paar maanden lid ben van de modelgroep… elke tweede woendag van de maand ga ik dus naar de natuur groep, en elke vierde woendag van de maand ga ik naar de model groep… En dat houd echt in dat ik bezig ben met mijn camera… elke maand maken we dan ook foto’s en de anderen maken foto’s van mij… wat ik de laatste tijd erg leuk vind… om de foto’s die ik maak een leuke plaats te geven heb ik mijn flicker account maar weer eens van stal gehaald… en daar een aantal foto’s geplaatst… er zijn al veel meer foto’s en die zal ik er binnen kort aan op gaan zetten…

Reacties

6 Reacties to “Model fotografie”

 1. minoesjka
  maart 10th, 2011 @ 15:38

  Wat leuk om je ook bezig te houden met modelfoto’s.
  Lijkt me overigens niet makkelijk! Zo ie zo is mensen goed prottreteren moeilijk!!

 2. Ria
  maart 10th, 2011 @ 18:46

  Aline , De foto’s die ik zag zijn echt klasse.

 3. Aline
  maart 10th, 2011 @ 22:11

  @ Minoesjka ik vind het ook niet makkelijk, en daarom wil ik het ook leren… en die mogelijkheid is er binnen de modelgroep…

 4. Aline
  maart 10th, 2011 @ 22:25

  @ Ria dank je wel, ben nog niet zo goed er in, maar vind het wel leuk om te doen…

 5. Sjoerd
  september 28th, 2011 @ 23:16

  Ik doe het ook graag, alleen het aantal modellen dat wil poseren is niet echt groot te noemen.

 6. Aline
  september 28th, 2011 @ 23:19

  @Sjoerd, daar heb ik al vrouw zijnde wat minder moeite mee… ik mis alleen nog veel techniek en kennis…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.