«
»

Perzik-yoghurttaart

Geplaatst op zaterdag 26 februari 2011 | 18 Reacties

Yoghurt-perzik-taart
Woensdagmiddag heb ik bijna de gehele middag in de keuken gestaan… dit omdat ik deze heerlijke taart wilde maken… echter het koste me heel veel tijd om te maken… eerst een bodem bakken, en ondertussen kon ik de perzikken en de lange vingers verwerken… daarna moest de vulling gemaakt worden… Perzikyoghurttaart de taart moest steeds uren in de koelkast staan omdat het moest afkoelen ed… kortom ik ben zelf heel erg trots op deze taart… het voorbeeld wat ik had zag er uit als het plaatje hiernaast… de bovenste laag met de tartina is bij mij niet helemaal gelukt, want die had ik iets verder moeten door laten koken, die sloeg nu achteraf wit uit en niet zo mooi geel als op het voorbeeld… maar de smaak is er niet minder om… volgende keer maar iets eenvoudigers om te maken… en iets wat sneller klaar is…

Reacties

18 Reacties to “Perzik-yoghurttaart”

 1. noelle52
  februari 26th, 2011 @ 20:10

  ziet er wel heel smakelijk uit hoor, pff krijg er gewoon trek van Wink

 2. Truus
  februari 26th, 2011 @ 22:12

  Hij ziet er lekker uit Aline. Smile
  Ik denk alleen niet dat ik het geduld heb om zo’n taart te maken. Bij mij moet het makkelijk en vlug. Wink

 3. Jannie
  februari 26th, 2011 @ 22:31

  Ik zou rond 26 maart er nog een maken.
  Komen wij wel testen.

 4. Aline
  februari 27th, 2011 @ 12:46

  @ Noelle het is ook erg smakelijk…

 5. Aline
  februari 27th, 2011 @ 12:52

  @ Truus het zag er zo mooi en lekker uit, en qua handelingen moest het goed te doen zijn… dus vandaar dat ik het wilde proberen… maar ja het duurde wel erg lang alles bij elkaar…

 6. Aline
  februari 27th, 2011 @ 12:54

  @ Jannie de kan is klein dat er dan weer een perzik-yoghurt taart zal zijn…

 7. Jaartal Online
  februari 27th, 2011 @ 20:23

  Aline, het ziet er schitterend uit en smaakt vast heerlijk!!!

 8. Aline
  februari 27th, 2011 @ 21:10

  @ Jaartal het smaakt inderdaad heel goed…

 9. selim
  februari 27th, 2011 @ 22:57

  Hi Zusje Aline. Hoe is met jou sinds onze laatste gesprek ? Hope you are doing fine. Really long time no speak.. i just was on web and lookin arround and said maself wehere is she now. and here u are. loved to see your blog it is absolutely great Smile think things orite with u and with ur relationship thats where do i know is i checked ur mugshot photos u sound get younger everyday gurl thats fabolous , u sound so happy and each photo u are pretier Grin
  Well , zusje im workin in a hotel since 3 years in Antalya ( maybe i have told u than before ) and if u got any chance so i wait u there with Pascal So u are going to love where i do work. i giveu details later. hope stay in touch Aline zusje. Wens u een fijne nieuwe week !
  Groetjes uit turkije.
  Broer selim. Cuddles

 10. Aline
  februari 28th, 2011 @ 11:41

  Hello Selim,
  It’s been a long time since we spoke eachother… great to read you still working in the Hotel in Antalya… and well you can always find me here on the blog… we have no plans to go to Turkey this year… we stay in the Netherlands…
  Groetjes terug vanuit Nederland…

 11. minoesjka
  februari 28th, 2011 @ 19:43

  Nou Aline, ondanks dat je schrijft dat het bovenste gedeelte niet helemaal gelukt is, vind ik dat hij er prachtig uit ziet!!
  Ik zou er haast trek in krijgen.

 12. Aline
  maart 1st, 2011 @ 18:22

  @ Minoesjka, ja die had oranje moeten zijn… maar de smaak was er niet minder om, gelukkig maar…

 13. Daisy
  maart 8th, 2011 @ 22:43

  Dat ziet er echt als een kunstwerkje uit!
  Jammer dat we via de pc niet kunnen proeven! Smile

 14. Aline
  maart 8th, 2011 @ 23:59

  @ Daisy het was dan ook heel lekker, gelukkig maar, enne ja dat zou helemaal handig zijn proeven via de pc…

 15. Ivanka
  maart 10th, 2011 @ 20:28

  Ziet er lekker uit zeg!

 16. Aline
  maart 10th, 2011 @ 22:26

  @ Ivanka dat was het dan ook…

 17. selim d
  maart 15th, 2011 @ 22:38

  Hi Aline. thanks for Reply to my email. im a bit late to email u back cos i also work in my brother’S Office Store and everyday plenty business waitin for me. over last years everything doin well with me and im doin really cool. just wanted to let u know maybe u like to hear. i hope i didnt disturb you… next month i ll be back to Antalya From izmir city than will get a new contract for the new season… well About Antalya, İ’ve already greduated from Economy and now im an economist right now but lots of people in Turkey r not doin their own jobs. no worries i blame the system for it but im glad there also to work, had chances for meet with new new people and doin’ new great companions Grin its really so so beter from websides if we compare this with social networks and kinda chatnu things. this is going to be my 4th years over there and The Hotel management would be happy to have me and glad work with me too Grin= Also i just meant that You are always welcome To Turkey the one of the Heaven Country in the world if u like to visit. ( been 21 degree sunny all day today ) its Sure always up to you that visting or not .. u know the best Aline Wink (Y)
  time to get spechka. Bedway is just right way for me Grin
  have a good night; Stay Cool, Happy Healthy,
  Always and Forever
  Selim Die oude kleine broer
  Cheers

 18. Aline
  maart 17th, 2011 @ 15:11

  @Selim, nice to hear back from you again… great you are doing okay…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.