«
»

Loterijen

Geplaatst op woensdag 19 januari 2011 | 8 Reacties

Nadat we in oktober beide lid zijn geworden van de Staatsloterij, en ieder dus met ons eigen lot meedoen… ben ik deze maand ook nog eens mee gaan spelen met de Nationale Postcode loterij.. dus laat de hoofdprijzen maar komen, wij zijn er klaar voor… en leuke van de Postcode loterij is dat je tevens een hele rij goede doelen steunt… dit jaar zijn er al iets van 75… nu is het zo dat Den Helder een vrij grote stad is en er hier al regelmatig prijzen zijn gevallen… wat mijn besluit om weer mee te gaan spelen heeft vergroot… daarnaast was bij beide loterijen de eerste maand gratis, en krijg ik er bij de Postcode loterij ook nog eens een VVVbon van 15 euro bij… tot nu toe hebben we wel wat kleine prijsjes gewonnen met de Staatsloterij…

Reacties

8 Reacties to “Loterijen”

 1. st@@rt
  januari 21st, 2011 @ 07:14

  En nu maar winnen! Als je niet meespeelt, hoeb je jaarlijks €500 euri of meer? voor jezelf. Dats ook een idee. Maar ik speel ook mee

 2. minoesjka
  januari 21st, 2011 @ 18:12

  Een heel enkele keer laat ik me verleiden om een los lot te kopen (1/5), maar loterijen laten je meer dromen dan winnen vind ik.

 3. Truus
  januari 22nd, 2011 @ 16:14

  Wij zijn juist gestopt met de Staatsloterij. We hebben in de afgelopen jaren meer uitgegeven aan loten dan dat we gewonnen hebben.

 4. Ria
  januari 24th, 2011 @ 15:25

  Nee wij spelen niet mee met geen enkele loterij,oh jawel, Jantje Beton .
  Ik hoop dat jullie ééns een goede prijs winnen.
  Groetjes Ria

 5. Aline
  januari 24th, 2011 @ 21:29

  @ St@@rt jaren geleden speelde ik ook altijd mee en hield het toen bij, en wat ik won kwam ongeveer over een met wat ik uit gaf, dus vandaar dat ik het weer even wil proberen, niet geschoten is namelijk geen kans op…

 6. Aline
  januari 24th, 2011 @ 21:32

  @ Minoesjka ik mag graag dromen, wie weet komen ze uit…

 7. Aline
  januari 24th, 2011 @ 21:39

  @ Truus dat kan ook, ik ga voorlopig weer meespelen…

 8. Aline
  januari 24th, 2011 @ 21:44

  @ Ria ik ben al blij met 35 duizend euro, dat is genoeg om één van mijn dromen te verwezenlijken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.