«
»

Laatste paar dagen

Geplaatst op dinsdag 28 december 2010 | 4 Reacties

De afgelopen paar dagen heeft Pascal, net als vorig jaar deze week, vrijaf genomen… en ik heb sinds donderdag de pc niet meer aangehad… mijn tijd aan het verdelen over andere leuke dingen, zoals de kerstdagen… samen de stad in gaan, samen tv kijken en dan met name de serie Prison Break staat veel op… ik ken deze serie nog helemaal niet, maar seizoen 1 is bijna af gelopen, nog een paar afleveringen en dan weet ik hoe dat afloopt…

Verder een dank je wel richting Melody, die mij van de week op belde, of ik nog wat spullen zou willen hebben, want ze kende een mevrouw die wat borduurgaren, linnen en breinaalden weg deed… erg lief dat ze daarbij gelijk aan mij dacht… over breien gesproken, ik ben inmiddels met een derde sjaal bezig, deze is voor Pascal, maar die heeft wol uitgekozen die ik op breinaalden 3,5 dien te breien, dus dat duurt even…

Zo dat was weer even een kort verslag van de afgelopen paar dagen zonder de pc… moet zeggen dat ik het niet gemist heb, en dat is voor mij, iemand die eigenlijk verslaafd is aan het internet en haar pc, toch wel lekker, om te weten dat ik echt wel zonder kan… en we hebben afgelopen vrijdagmiddag de auto opgehaald, en het is even wennen, maar het rijd fantastisch… 

Dan ook weer even goed nieuws, in oktober had ik een wijk erbij moeten krijgen van Sandd post, maar dat ging langs elkaar heen, door het plotselinge ontslag dat een collega had genomen… de persoon die deze wijk had, is er per vandaag meegestopt… dus dat betekent dat ik die 5 straten van de beloofde wijk als nog mijn kant op zie komen… want per 1-1-2011 is die voor mij… 

Reacties

4 Reacties to “Laatste paar dagen”

 1. Truus
  december 29th, 2010 @ 22:38

  Een rustige afsluiting van het oude jaar dus met een goed vooruitzicht op het nieuwe. Smile
  Een prettige jaarwisseling Aline. Smile

 2. ari
  december 30th, 2010 @ 11:27

  Hoi jullie ook een goed uiteinde en en heel voorspoedig 2011 toegewenst
  gr ariee

 3. Aline
  december 31st, 2010 @ 12:59

  @ Truus het wordt een hele leuke afsluiting want we zitten vanavond bij buurman Niels, waar we eerst gaan gourmetten… en daarna met de zelf gemaakte oliebollen van Pascal samen met nog een collega van Niels en diens vriendin het nieuwe jaar in gaan luiden…
  En wat het vooruitzicht betreft ik geloof dat ik iets van 2600 poststukken maandag krijg, om dinsdag te bezorgen (ik ben benieuwd)…

 4. Aline
  december 31st, 2010 @ 13:00

  @ Ari dank je wel en dat gaat zeker lukken… jij ook een goed begin van het nieuwe jaar…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.