«
»

Woens Wil 13

Geplaatst op woensdag 15 september 2010 | 4 Reacties

Verzetten (deel 2)

Lees eerst deel 1

Ze schrok hiervan en was even niet in staat om te reageren. “Maar ik verga van de pijn, hoe bedoel je pas volgende week? We zijn nu dinsdag en ik kan zo niet blijven rondlopen een week”. De assistente keek haar begrijpend aan, “Het spijt me ik heb niet eerder een gaatje voor u”. Maar ik heb vandaag toch een afspraak, die heb ik niet voor niets, het is een spoed afspraak omdat er direct iets aan gedaan moest worden”. “Kan ik niet ergens anders terrecht, want dit kan gewoon niet”. Ze was behoorlijk kwaad aan het worden, en vond het geen stijl, dat ze nu nadat ze al zolang had zitten wachten naar huis gestuurd ging worden. Zonder dat de tandarts ook maar even gekeken had. De assistente begreep haar gelukkig wel, en gaf haar het nummer van een andere tandarts. “Deze tandarts is net in de stad komen wonen, wellicht heeft hij nog een plaatsje vrij in zijn agenda”. “Weet u wat, ik bel hem nu gelijk op om te vragen of hij nu nog ruimte heeft”.

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 13”

 1. ♫ Melody ♫
  november 5th, 2010 @ 07:30

  Oeps…….. wat errugggg.
  Hopelijk heeft die nieuwe een gaatje in zijn agenda en een definitief plekje voor een nieuwe klant Wink

 2. Aline
  november 6th, 2010 @ 09:59

  @ Melody dat wordt even afwachten, want dit verhaal heeft nog zeker 2 delen…

 3. Tanya
  november 7th, 2010 @ 09:36

  Leuk dat er nog een aantal vervolgen komt! Hoop voor de hoofdpersoon dat ze daar wel terecht kon.

 4. Aline
  november 7th, 2010 @ 15:28

  @ Tanya, dat is nog even afwachten, en ja ik was aan het schrijven en voor ik het wist had ik zo 4 delen af…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.