«
»

Woens Wil 12

Geplaatst op woensdag 1 september 2010 | 4 Reacties

De afspraak (deel 1)

Ze was erg blij dat ze op het laatste moment nog een afspraak had kunnen maken bij de tandarts. En nu zat ze dus al een paar minuten in de wachtkamer. Eigenlijk zou ze nu het liefst hard gillend weg lopen. Ze had een hekel aan de tandarts, met name omdat je altijd zo lang moest wachten. Waarom maak je überhaupt een afspraak als je, je patienten toch niet op tijd helpt en altijd maar laat wachten. Ze bladerde door een stapel magazines en vond een oud roddelblad. Geen idee hoe lang ze nog moest wachten dus ze kon maar beter wat tijd doden door zich af te leiden met oude roddels. Ze was nog geen eens halverwege het blad toen ze haar naam hoorde. Mooi dacht ze dan kan ik eindelijk van die vervelende pijn verlost worden. Dat was namelijk het enige voordeel wat je kon bereiken met een bezoek aan de tandarts. Maar de tandartsassistente vertelde haar dood leuk dat de tandarts weg geroepen was, en dat ze een nieuwe afspraak kon maken voor volgende week.

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 12”

 1. ♫ Melody
  oktober 4th, 2010 @ 14:54

  Ts……… ik zou acuut een andere tandarts zoeken!

 2. Aline
  oktober 4th, 2010 @ 15:01

  @ Melody, tja als je een spoed afspraak hebt, en je wordt zo behandeld dan gaat er iets niet goed lijkt me…

 3. Tanya
  oktober 9th, 2010 @ 11:56

  Dat is balen voor de hoofdpersoon! Ben benieuwd naar deel 2.

 4. Aline
  oktober 9th, 2010 @ 14:10

  @ Tanya, die volgt vanzelf, als ik aan de Woenswil woensdag toe ben… (er zijn zelfs al meer delen geschreven)…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.