«
»

Wegwerpbordjes / Mijn werk in de KreaPlus

Geplaatst op zondag 5 september 2010 | 4 Reacties

In 2002 heb ik het twee maal voor elkaar gekregen om een artikel te schrijven voor de KreaPlus… nu liet ik het laatst het tweede artikel zien… maar ik nam bij mijn bezoek aan de eigenaresse van dat blad ook een paar van deze wegwerpbordjes mee, die ik omgetoverd had tot ware schilderijtjes… ze was hier zo weg van, dat ze gelijk plaats ging maken voor deze bordjes… en dat mijn boek (en daar kwam ik voor) een kwartaal moest wachten… 

Het artikel

En leuker het werden gelijk 3 pagina's… ik moest echter wel zelf contact opnemen met Depa en vragen om recente bordjes, zodat mensen ze gelijk konden kopen… het duurde even voor ik bij Depa uitgelegd kreeg dat ik met hun bordjes iets bedacht had… en ze hebben me toen wat toegestuurd… daarna moest ik als een gek aan de gang, om de knip schema's te maken… en het werden dus 6 verschillende, waarbij ze het tweede knip schema achterwege hebben gelaten, in verband met ruimte gebrek…

Reacties

4 Reacties to “Wegwerpbordjes / Mijn werk in de KreaPlus”

 1. Gerda Bergsma
  oktober 19th, 2010 @ 16:47

  Wat een origineel idee, ik heb het nog nooit eerder gezien. Leuk!

 2. Aline
  oktober 19th, 2010 @ 17:46

  @ Gerda is ontstaan in mijn vakantie, wilde graag wat maken, zag de bordjes ergens liggen en ben aan de slag gegaan, echt leuk om te doen… en uiteindelijk een super idee, omdat het verkocht kon worden…

 3. Lisa
  oktober 28th, 2010 @ 10:54

  Superleuk idee! Smile

 4. Aline
  oktober 28th, 2010 @ 14:28

  @ Lisa inderdaad en heel eenvoudig te doen, tevens een leuk idee voor een kinderfeestje…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.