«
»

Vooruitzichten

Geplaatst op donderdag 9 september 2010 | Geen reacties

Om 8.00 uur had ik afgesproken met Angelique… zij deed alle post van de woonwijk in haar tas… en ik nam de post van de bedrijven mee, erg handig zo met twee fiets tassen… Angelique wilde zoveel mogelijk zelf doen, om een goed beeld van de tijd te krijgen die ze ervoor nodig had… ik heb nog even gebeld met Sandd post, en er is besloten dat ik de inval wijk gewoon af maak, dus ik doe hem morgen en volgende week dinsdag nog… om 11.10 uur waren we weer thuis en hadden we alle post van haar wijk gedaan… en we namen afscheid van elkaar… ik ben een boodschappenlijstje gaan maken en even later zijn Pascal en ik lopend naar de supermarkt gegaan… om daarna gelijk te lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… de Vogelwijk in gegaan en 2 uur later was ik daar mee klaar… gebeld met de fotozaak, want ik kan het echt niet vinden met mijn Tamaron lens, en ik wil graag een Sonylens die is echter twee maal zo duur, wat niet echt het probleem is… maar ik wil niet een tweede lens hebben… en ze stelde eigenlijk zelf al voor om de lens over te willen nemen, voor de prijs die ik er in januari voor betaald heb… tevens wilde ik gelijk informatie hebben over macro lenzen… een voordeel van al dat extra werken is dat ik een aardig bedrag al bij elkaar gespaard heb… ze gaat het uitzoeken voor me… daarna werden we gebeld door mijn ouders… zij willen volgend jaar voor hun 40 jarig huwelijk met ons (de kinderen en kleinkind) op vakantie een week in een huisje in Drenthe (een heel leuk vooruitzicht)… de Sandd post werd gebracht nog eens 5 kratten post… eerst even een pauze met een ijsje gedaan… en daarna gelijk gaan sorteren… voor het eten twee wijken gesorteerd en samengevoegd met de post van gister… de dieren eten gegeven, zelf aten we uit de frituurpan… aardappelkrokketjes en garnalen hapjes met Vietnamese saus en doperwten… daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… Pascal is cartoon 490 gaan maken… en ik ben de laatste wijk gaan sorteren en samenvoegen… broertje belde of we dit jaar ook zin hebben om een Sint viering te doen… dat ze graag willen invoeren vanwege de kleine meid… en dat willen wij wel, ze gaan het regelen… op tv gekeken naar een aflevering van Expiditie Robinson… en daarna de film Legaly Blond… de dag van vandaag met een pen beschreven… en nog even naar Secret Miljonair gekeken… daarna gaan slapen om 4.00 uur de politie gebeld… en om 5.15 uur nogmaals… een kwartier later was de cd af gelopen… en nog eens 2 minuten later kwam de politie pas opdraven…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.