«
»

Veel post

Geplaatst op dinsdag 28 september 2010 | Geen reacties

Om 9.00 uur gelijk begonnen in de Vogelwijk… eerder thuis dan ik verwacht had, dus voor ene paar straten nog even de post gepakt, en deze gelijk gaan bezorgen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Castle… daarna de wijk in de stad, met een paar straten van de drie inval wijken… thuis eerst even wat drinken en daarna weer door met de rest van de wijk… even gamen bij facebook en daarna gaan douchen… Pascal is cartoon 509 gaan maken… ik ben de keuken in gegaan en Pascal is de dieren eten gaan geven… wij aten pita broodjes met kip-shoarma en daarbij gekeken naar een aflevering van The Event… even bij de pc gezeten, Niels kwam om te gamen en ik ben naar de fotoclub te gaan (zie logje fotoclub)… weer thuis nog even zitten gamen op de telefoon met het spel Mini Army, en daarna mijn bed opgezocht…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.