«
»

Veel kratten

Geplaatst op donderdag 23 september 2010 | Geen reacties

Om 8.00 uur mijn bed uitgekomen, en een half uur later de wijk in gegaan, om vervolgens 3 uur later thuis te komen… alles weg gebracht, op een wijk van Sandd na, die doe ik morgen in één keer met de post die ik vanmiddag krijg… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van The Event… afwassen en daarna kreeg ik 10 kratten post van Sandd… maar eerst een boodschappenlijstje gemaakt en lopend de boodschappen gaan doen… daarna wijk 2 wijken gaan sorteren en samenvoegen met de twee kratten die er nog zonden… van de andere 3 wijken die er nog stonden, nog even twee wijken gaan sorteren… de dieren eten gegeven, en wij aten daarna broccoli, worst, aardappels, jus en kerrie saus… daarbij gekeken naar een aflevering van Flash Point… Pascal is cartoon 504 gaan maken en ik ben de laatste wijk gaan sorteren… maar ook nog even tv kijken, facebooken en Expeditie Robinson gekeken… gevolgd door twee afleveringen van Glee…. nog even bij Playray gaan spelen en ik ben daar eerste geworden bij een spel en heb daarmee een dagzege gewonnen… daarna gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.