«
»

Veel bloggen

Geplaatst op zondag 12 september 2010 | Geen reacties

Vroeg mijn bed uit gekomen en gelijk bezig gegaan met het bloggen… twee logjes gemaakt en daarna veder met de rest van de vakantie foto's… eerst selecteren wat mag blijven en daarna op het juiste formaat maken… onderwijl heeft pascal twee afleveringen van Glee gekeken… lunchen met broodjes uit de oven en daarbij gekeken naar een aflevering van Haven… afwassen en wederom drie albums aangemaakt bij Picasa… een aantal foto's op de Sport Tumblr gezet… nogmaal een aflevering van Glee gekeken tussen de bedrijven door… Pascal heeft boven een tijdje zitten gamen op de Xbox en is daarna cartoon 493 gaan maken… en ik ben in de tussentijd verder gaan met bloggen en dat zijn 15 logjes geworden… ik bleek dan ook echt te zitten wachten op de foto's… de grote uitzoek klus… de dieren eten gegeven, en zelf aten we patat en een frikandel… daarbij gekeken naar een aflevering van Merlin… nog even wat gaan borduren… en ondertussen gekeken naar de film Fun with Dick and Jane… een afelevring Spinoza en nogmaals 15 logjes gemaakt om vervolgens te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.