«
»

Schilderij Tulip

Geplaatst op donderdag 23 september 2010 | Geen reacties

Tijdens een van de middagen dat we met zijn allen bij Creata waren, maakten we dit schilderij tijdens een workshop… en ik moet zeggen, dat ik het een super leuk idee vond… eerst… het doek eerst helemaal schilderen in een lichte kleur, ik heb voor geel gekozen… daarna een vlak verdeling maken, zodat je weet waar de plaatjes moeten komen… met reliëf pasta er om heen gaan werken… goed laten drogen… verven, door lijm aan te brengen en dan met fluweel papier en metaal papier te kleuren… de tekst TULIP (helaas niet zo goed te zien op de foto) maken van metaal en daar waar de tekst moet komen extra reliëf pasta aanbrengen… en voorzichtig er in drukken… als alles droog is de bloemen erin Wrijven, je kan er ook voor kiezen om deze als eerste aan te brengen… 

Schilderij "Tulip"

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.