«
»

Polyvore – 337

Geplaatst op maandag 20 september 2010 | 2 Reacties

Birthday

En toen werd ik nogmaals getagged… dat wil zeggen dat ik iets moest kiezen uit de set van een ander, en daarmee een nieuwe set mocht maken… en ik heb gekozen voor de de grote stapel met pakjes en nootjes… dit omdat het de dag voor mijn verjaardag is, en ik heb er gelijk een vrolijke verjaardags-set van gemaakt… en mijn leeftijd er een paar keer in gezet… (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)… andere polyvoreloggers

Reacties

2 Reacties to “Polyvore – 337”

  1. Tanya
    november 14th, 2010 @ 12:25

    Leuke polyvore!

  2. Aline
    november 14th, 2010 @ 13:11

    @ Tanya, ja ik vond die stapel cadeau’s wel heel erg leuk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.