«
»

Paverpol 015

Geplaatst op woensdag 22 september 2010 | Geen reacties

Op 3 mei 2002 ging ik voor de eerste keer schilderen met paverpol in Burgh Haamstede… (over de tweede keer heb ik het hier al gehad) ik heb daar iets heel gewaagste gemaakt… voor de gang die ik toen in mijn huis had… daar de gang de entree naar niet alleen mijn woning was, maar in Bovenkarspel ook naar mijn atelier… ben ik daar gaan expirimeteren met een paar gewaagde kleuren bij elkaar… zo heb ik alle deuren (5 stuks) en de trap naar boven paars geschilderd… al het ander hout werk, zoals bijvoorbeeld de kozijnen oranje geschilderd… en alle muren behangen met een donker roze… precies de goede tinten… en met dat in gedachten ging ik iets moois maken voor de gang… ik toon jullie nu wat ik gemaakt heb in 2002… echter er is inmiddels veel veranderd aan dit schilderij… want ik woon natuurlijk anders, dus de achtergrond is nu cyclaam roze, en er moet hier en daar nog wat veranderd worden… 

schilderij dame met hoed

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.