«
»

Paverpol 014

Geplaatst op vrijdag 17 september 2010 | Geen reacties

Op 3 februari 2005 ben ik in Burgh-Haamstede in Zeeland geweest… ik heb daar op een voor mij nieuwe manier een beeldje gemaakt… eentje met muziek, lees windgong… het beeldje is aangekleed met reliëfdecoration… die in kleine stukjes te gebruiken is… en die heel mooi te verwerken is… zie het resultaat… uiteraard was het maken van het frame om op te werken het belangrijkste… daar ik al wist dat ik die windgong ging gebruiken moest ik het beeldje verstevingen… anders kan het niet zoveel gewicht dragen…

beeldje… 


productinfo Reliëfdecoration: Zeer decoratief gedroogde houtnerf, die na insmeren met Paverpol weer soepel wordt om beelden mee te decoreren, of eindeloos veel decoraties mee te maken. Naturel van kleur, maar laat zich prachtig kleuren met Pavercolors, of acrylverf. Ook te gebruiken ter decoratie van kaarten en scrapbooking.

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.