«
»

Laarsjes

Geplaatst op zaterdag 4 september 2010 | Geen reacties

Eerst de Intra post gaan weg rijden en daar had ik bijna de hele ochtend voor nodig… wellicht hadden we beter iets eerder kunnen opstaan… nog een half uurtje zitten borduren… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… afwassen en even naar de Bristol gelezen, de werkschoenen zijn namelijk al stuk… en dat met 4 weken, de zool bleek iets te dun te zijn… dus nu 2 paar andere gevonden… en een paar witte schoenen met klitte band… misschien voor Zumba als ik eindelijk de knoop kan doorhakken of ik wel of niet wil gaan… beneden nog even bij de damesschoenen gekeken en daar stonden laarsjes in mijn maat… en wat wil het toeval eindelijk eens twee leuke sets gevonden… het is echt al heel lang geleden dat ik daarvoor geslaagd ben… de pc aangezet en de administratie gaan bijwerken, e-mails weg gewerkt en even bij facebook gekeken… daarna was het tijd om te bloggen en dat zijn er slechts 2 geworden… want het was echt tijd om, eerst eens met de foto's aan de slag te gaan… de dieren eten gegeven en Pascal is cartoon 485 gaan maken… wij aten kip uit braadzak met stokbrood en kruidenboter… daarbij gekeken naar een aflevering van Dark Blue… nog even wat gaan borduren en daarna zitten kijken naar My name is… nog twee afleveringen van Dark Blue gekeken en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.