«
»

Fotoclub FWG Den Helder 54

Geplaatst op dinsdag 14 september 2010 | 2 Reacties

Vanavond was het de tweede avond van het nieuwe seizoen, echter aangezien ik vorige week niet geweest ben is het voor mij de eerste keer… en ik heb er eigenlijk wel weer zin in om er tegen aan te gaan… op het programma stond een foto bespreking, iets wat ik altijd heel leuk vind want daar leer je veel van namelijk… ik had 3 foto’s meegenomen op mijn USB stick… de eerste foto is die van de bladeren… die als commentaar meekreeg dat het een aparte manier was van fotograferen, een foto die op de voorste bladeren volgens de meeste iets scherper had gemoeten… dus dat gaan we nog eens proberen… de tweede foto vonden de meeste grappig… maar er zat ook een goed samenspel in met de lijnen van de bladeren en de vleugels van het insect… de laatste foto met de vlinder had een goede vlak verdeling… mooi licht aan de ene kant en dan donkere aan de andere kant, alleen jammer dat niet de gehele vlinder scherp was… iets waar ik inderdaad aan moet gaan werken… dus weer veel geleerd vanavond, en natuurlijk ook genoten van het werk van de andere clubgenoten…

Bladeren Groen Vlinder

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 54”

  1. Tanya
    november 7th, 2010 @ 09:36

    Kan me voorstellen dat je altijd veel leert van de foto-bespreking. Altijd handig als je zo wat leert om je eigen foto’s nog beter te maken.

  2. Aline
    november 7th, 2010 @ 15:18

    @ Tanya ja en ik kan zeker nog wel wat aanwijzingen gebruiken… al zie ik zelf wel enige verbetering ontstaan… ik vind het leuke leerzame avonden, maar ook om het werk van anderen te bekijken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.