«
»

Feestje

Geplaatst op maandag 20 september 2010 | Geen reacties

Gelijk van bed een boodschappenlijstje gaan maken, de konijnen kooien verschoond en door naar de supermarkt… daarna de hoezen van een bank eraf gehaald en gaan wassen… Pascal is gaan stofzuigen en ik ben de ramen even gaan lappen… de tafel schoon gemaakt… en glas tafel is erg leuk, maar je ziet er echt alles op… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… twee chocolade taarten gaan bakken… en daarna pas gaan afwassen… de volgende bank was aan de beurt, dus deze hoezen gewassen, wat gelukkig gewoon in de wasmachine kan, en daarna in de droger… stof afnemen, en nog een keer stofzuigen… toilet een extra grote sopbeurt gegeven… daarna even bij de pc gezeten… om even later de keuken weer in, dit maal om alvast de kaas, worst en wortels te snijden… Pascal is cartoon 501 gaan maken… ik had nog even tijd over, en die bij facebook doorgebracht… de dieren eten gegeven, zelf aten we boerenkool met worst daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… omkleden en daarna kwamen Eliza en Angelique, gevolgd door mijn ouders en even later Niels… mijn moeder had verschillende dingen voor mij… en zij had iets aan mij gevraagd, dus we deden even een ruilhandel… een hele leuke gezellige avond gehad… en toen iedereen weg was, nog even bij de pc gezeten, om vervolgens richting bed te gaan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.