«
»

Doorheen

Geplaatst op dinsdag 7 september 2010 | Geen reacties

Om 7.00 uur mijn bed uit gekomen, aangezien er 4 wijken post klaar staan… helaas gelijk al regen en om 9.15 uur kwam ik dus even thuis om droge kleding te halen en even mijn e-mail te checken… en om vervolgens mijn tas weer in te laden en weer op pad te gaan… om 11.00 zat ik er echter helemaal doorheen, eerder begonnen en nog steeds in de Vogelwijk bezig en er staan nog 3 wijken daarna te wachten… wat speling geregeld bij DHL, zodat ik van de grote wijk de bedrijven morgen mag doen… ook Sandd gebeld en de inval wijk mag eventueel ook morgen… maar ja dan ben ik wel mijn werk aan het verleggen… ze gaat wel iemand anders proberen te regelen voor deze inval wijk… mijn wijk afgemaakt, en ik blijk er 4,5 uur over gedaan te hebben… achteraf gezien de hoeveelheid post klopt het wel, maar ja het blijft wel erg lang, als je normaal de wijk in 2 tot 3 uur doet… ben ik voor mij gevoel dus voor niets zo vroeg begonnen… het heeft geen tijd winst opgeleverd… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… om 13.00 uur kwam Angelique de tassen gevuld met de woonwijk en het kleine bedrijven terrein… en met ander half uur waren we al klaar, huh deze wijk doe ik normaal ruim 3 uur over… wel ben ik in de laatste paar minuten met fiets en al onderuit gegaan, dus dat was even slikken… binnen een half uur dat kleine bedrijven terrein gedaan… en daarna naar huis gefietst… besloten met de auto de inval wijk mee te nemen, en de post van het bedrijven terrein… eerst twee straten op het bedrijven terrein gedaan, en daarna eerst de inval wijk… en daarna waren we helemaal op… en het was slechts 3 kwartier later… maar het leek veel langer… naar huis, douchen en bijkomen want ik was gewoon weg op en dat kwam vast mede dankzij de val en de nieuwe schoenen… Pascal had ondertussen cartoon 488 al gemaakt… wat later dan gewoonlijk gaan eten… Pascal had Chicken Tonight gemaakt met rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… daarna op de bank blijven hangen en voor ik het wist had ik kramp in mijn rechter been… daarop besloten niet naar de fotoclub te gaan ondanks dat het de eerste avond was van het seizoen… en niet veel later ben ik op de bank in slaap gevallen… had ik kennelijk nodig, die slaap… daarna twee kookprogramma's gekeken één met Herman en daarna één met Gordon… en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.