«
»

Broodcast

Geplaatst op woensdag 22 september 2010 | 2 Reacties

Vandaag iets nieuws, ik ben tijdens mijn vakantie benaderd door Robin… hij heeft namelijk een broadcoast blog, en hij wilde mijn weblog bespreken op zijn log… uiteraard even gekeken wie of wat Robin is, en even geluisterd naar een paar van zijn broodcasts… en dat leek me wel leuk, aangegeven dat ik wel interesse heb, echer mijn blog was niet bij, daar ik op vakantie was… afgesproken een paar dagen later dat hij het zo rond mijn verjaardag, mijn blog zou bespreken… en dat heeft hij ook gedaan op zijn blog: http://broodcast.web-log.nl  hij heeft mij weblog van de week gemaakt… en je kan het fragment over mij hier beluisteren… over rechts op het plaatje klikken… erg apart om een stuk tekst voorgelezen te krijgen van je eigen blog… Robin langs deze weg nogmaals hartelijk dank hiervoor… ik vind dat je er behoorlijk wat werk voor verricht hebt, en ik heb er weer een nieuwe ervaring bij gekregen… 

Reacties

2 Reacties to “Broodcast”

  1. Robin
    november 14th, 2010 @ 14:41

    Hey, Thanks! Smile

  2. Aline
    november 14th, 2010 @ 14:44

    @ Robin graag gedaan, zoals je ziet heb ik nog steeds een grote achterstand, ben na de vakantie erg veel gaan werken… en ben nu nog immer bezig het weg te werken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.