«
»

ZoZ – 30

Geplaatst op zaterdag 21 augustus 2010 | 6 Reacties

Ongedierte

Iets waar zowel ik als Pascal een hekel aan hebben… maar helaas kom je ze wel eens tegen… gelukkig hebben wij een heel stel katten en er zitten een paar echte jagers bij… dus ongedierte maakt hier niet veel kans… voor ze het weten worden ze hier opgepeuzeld… heel af en toe hebben we wel eens een spin… iets waar we beide bang voor zijn… maar Pascal is meestal de klos om te zorgen dat deze beestjes ons niets kunnen doen… ik weet het ze zijn klein en zo maar ik vind ze echt niet leuk… 

Onze katten hebben af en toe ook last van hele kleine vervelende diertjes… of te wel vlooien, en daar helpen we ze mee, door ze te bestrijden… al is het niet makkelijk om ze allemaal even een pipet in hun nek te geven… we hebben inmiddels geleerd hoe het moet… en als we niet van die goedkope rommel kopen maar gewoon gelijk grof geld neerleggen… dan kunnen we de hele zomer door komen zonder dat de katten de hele tijd jeuk en last hebben… kortom we zorgen goed voor onze katten om te voorkomen dat zij last hebben van ongedierte… 

Een oplossing voor dit onderwerp, tja van mijn part hadden deze dieren niet hoeven te bestaan… maar ergens zijn ze vast wel goed voor (wacht maar tot ik mijn macrolens heb, dan zal ik er eens een paar op de foto zetten)… dus kortom laat ze buiten blijven, want zolang ik ze binnen niet heb, vind ik het allang goed… 

© Aline
Geschreven voor Z-o-Z, ook mee doen lees de spelregels
Meer gezeur lezen met dit onderwerp, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

6 Reacties to “ZoZ – 30”

 1. ♫ Melody ♫
  september 19th, 2010 @ 18:09

  Helemaal goed…. elk dier hoort echter wel thuis in die ring van evolutie he…

 2. Aline
  september 19th, 2010 @ 18:18

  @ Melody, yep ik weet het, zolang dat buiten mijn huis om kan, vind ik het prima…

 3. Tanya
  september 21st, 2010 @ 18:12

  Mooi gezegd! Enne spinnen zijn wel hartstikke handig tegen de muggen Wink

 4. Ria
  september 21st, 2010 @ 22:28

  dan heb ik toch liever spinnen dan vlooien,krijg al jeuk als ik er aan denk, groetjes

 5. Aline
  september 21st, 2010 @ 22:31

  @ Tanya ik hou niet van spinnen, maakt niet uit dat ze handig zijn… en muggen heb ik nimmer binnen…

 6. Aline
  september 21st, 2010 @ 22:33

  @ Ria ik heb liever geen van beide, maar helaas als je katten hebt, ontkom je niet aan de vlooien, gelukkig hebben wij er als mensen geen last van, maar vind het voor de katten heel erg zielig… dus dat wordt hier gewoon bestrijd… en als dat goed gaat hoeft het maak één keer met een duur middel…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.