«
»

Woens Wil 11

Geplaatst op woensdag 18 augustus 2010 | 4 Reacties

Solicitatie (deel 2)

Lees eerst deel 1

Zenuwachtig was ze wakker geworden, echt goed geslapen had ze niet. Ze sprong gelijk onder de douche en trok haar beste kleed aan. Ze besloot op tijd van huis te gaan, beter een uur te vroeg dan 5 minuten te laat. Gisteren aan de telefoon had het een makkelijk gesprek geweest. Laten we inderdaad hopen dat ik datgene ben dat ze zoeken voor deze baan. En dat er eindelijk eens wat meer geld in het laatje komt. Elke cent zo vaak om te moeten draaien was niet leuk meer. De bus had vertraging en dat maakte dat ze zich gelijk al zorgen begon te maken. Maar die waren nergens voor nodig. Als nog een half uur te vroeg kwam ze aan bij het bedrijf dat ze gisteren gesproken had. Binnen 10 minuten mocht ze al verder lopen, en ze was behoorlijk zenuwachtig. Wat er daarna gebeurde weet ze zich eigenlijk niet meer te herinneren zo snel ging het. Binnen een paar minuten stond ze namelijk al weer buiten. Echter met een getekend contract in haar handen. Morgen om 7.00 uur wordt ze verwacht op de afdeling waarvoor men iemand zocht. Zij was niet alleen de persoon die zij zochten, het bleek ook nog eens de baan te zijn die zij haar droombaan kan noemen.

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer
verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 11”

 1. ♫ Melody ♫
  september 19th, 2010 @ 14:56

  Kijk dat is het, zo moet het!
  Een geweldige toekomst voor de boeg, lekker rooskleurig, wie wil dat nou niet?
  xxx

 2. Aline
  september 19th, 2010 @ 15:01

  @ Melody volgens mij wil iedereen dit, alleen of het ook vaak zo zal verlopen…

 3. Tanya
  september 19th, 2010 @ 16:40

  Mooie WoensWil! Leuk zo’n vervolg Wink

 4. Aline
  september 19th, 2010 @ 16:51

  @ Tanya, heb beide vlak achter elkaar geschreven, door het eerste verhaal ontstond het vervolg eigenlijk gelijk al…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.