«
»

Woens Wil 10

Geplaatst op woensdag 4 augustus 2010 | 4 Reacties

Onverwachts (deel 1)

Hoe ga je ooit een goede baan vinden, was de gedachte die door haar heen ging. Ze was nu al een paar maanden thuis, en het uitzicht op überhaupt een baan zat er voorlopig niet in, laat staan eentje om van te dromen. Moedeloos werd ze er van, maar ja ze kon echt niet meer doen dan ze nu al deed. Bij elke baan waar ze dacht een kansje te maken reageerde ze. Helaas tot nu toe was het steeds op niets uitgelopen. Ze werd er moedeloos van, ze wilde gewoon zo graag iets doen voor haar geld. Daarnaast zou haar uitkering binnen een paar weken gestopt worden. Als ze dan nog niets had, dan moest ze haar hand bij de gemeente gaan ophouden. En die zagen haar een jonge vrouw van begin 30, al aankomen. Ze had niemand om mee te praten iedereen die ze kende had een baan, niemand wist wat er in haar omging en hoe zij zich voelde. De krant werd op dat zelfde ogenblik bezorgd, en ze bladerde deze snel door. Voor ze het wist deed ze een telefonische sollicitatie en kreeg te horen dat ze op gesprek mocht komen de volgende dag. Want ze was precies wat ze zochten, eerst zien en dan geloven, dat was haar motto geworden.

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer
verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

4 Reacties to “Woens Wil 10”

 1. ♫ Melody ♫
  augustus 19th, 2010 @ 08:58

  Inderdaad…. rond die leeftijd, ook als je ouder bent… is dat orde van de dag helaas Wink
  Het verrekte slijk der aarde, niemand kan er zonder, en je hebt op een gegeven moment geen keus meer in banen en maf je je handen dichtknijpen als er eentje voor je is. Leuk of niet, je moet het dan gewoon doen om geld te verdienen!
  Realistische en trieste Woens-Wil, als altijd weer goed beschreven!
  XX

 2. Aline
  augustus 19th, 2010 @ 23:40

  @ Melody en het is een deel 1… voor de verandering…

 3. Tanya
  augustus 22nd, 2010 @ 16:41

  Mooie Woenswil, er komt dus nog een vervolg?

 4. Aline
  augustus 23rd, 2010 @ 21:02

  @ Tanya inderdaad er komt een vervolg…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.