«
»

Sieraden kastjes

Geplaatst op vrijdag 27 augustus 2010 | 4 Reacties

Tijdens één van mijn cursus dagen voor Creata… zijn we een klein kastje voor sieraden gaan bewerken… eigenlijk een simpele werkje weinig verf aan brengen, en weg vegen… en daarna wrijfplaatjes gebruiken die er bij passen… en zo had ik een leuk groen kastje…  


Sieraden kastje Groen
Thuis gekomen had ik zin om nog een kastje te maken… echter dit maal nog wat minder verf gebruikt… en ik moet zeggen dat dit effect best gaaf geworden is…  zie nu wel dat ik het laatje op zijn kop er in geschoven had, voor ik de foto ging maken… (maar ik heb de stickers echt op de goede plek zitten)… eigenlijk is dit best een leuke techniek om van simpele houten voorwerpen iets leuks te maken… 


Sieraden kastje Blauw

Reacties

4 Reacties to “Sieraden kastjes”

 1. Tanya
  oktober 3rd, 2010 @ 11:13

  Leuke sieradenkastjes!

 2. Aline
  oktober 3rd, 2010 @ 20:47

  @ Tanya, dat vind ik ook…

 3. Billy
  oktober 3rd, 2010 @ 20:59

  die zijn erg leuk vind ik!

 4. Aline
  oktober 3rd, 2010 @ 22:15

  @ Billy het is weer eens wat anders…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.