«
»

Scrapbook 011

Geplaatst op dinsdag 24 augustus 2010 | Geen reacties

Ook brachten de hobbybladeren me op het idee van het volgende blad… echter daarbij was duidelijk gebruik gemaakt van een mal die ik niet bezit… dus ik het zelf een mal gemaakt van een stuk karton… heb een ruit gemaakt en ben uit 5 foto's stukken uit gaan snijden… daarna 2 kleuren papier erbij gezocht en daar ook ruitjes uit gesneden… en op de vloedlijn op de restanten van foto's heb ik de sticker letters geplakt en daarmee het woord IJsselmeer gemaakt… waarbij dus eigenlijk niet veel van de foto's verloren is gegaan, want bijna alles is hierdoor gebruikt… een mooie eenvoudige achtergrond erbij gezocht… en dit is het resultaat…

bladzijde 8… IJsselmeer…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.