«
»

Scrapbook 009

Geplaatst op zondag 1 augustus 2010 | 2 Reacties

Bladzijde 6 en 7 onstonden bijna tegelijkertijd… en ik had inmiddels door dat in een boek links en rechts naast elkaar zitten… en het kleur gebruik van de ene de andere kan beinvloeden… en om te laten zien dat je niet altijd aan het knippen in je foto's hoeft… heb ik hier 4 foto's in zijn geheel gebruikt… en heb ik flink lopen schuiven met stukjes papier…

bladzijde 6… in het water…

Reacties

2 Reacties to “Scrapbook 009”

  1. Novie
    augustus 8th, 2011 @ 20:00

    mijn complimenten voor dit werkstukje het is erg mooi gedaan Aline

  2. Aline
    augustus 8th, 2011 @ 20:08

    Dank je wel, moet nog steeds mijn scrapbook afmaken… maar lijk er tijd of eigenlijk de zin niet voor te kunnen vinden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.