«
»

Polyvore – contest 29

Geplaatst op dinsdag 3 augustus 2010 | Geen reacties

New contest: Animal

Mijn collega moderator heeft de vorige wedstrijd beëindigd… en daarna een nieuwe contest uitgeschreven… en het gaat dit maal over dieren… je mag één set laten meedoen als er maar tenminste een dier inzit… en het maakt niet uit welke… dus een vrij ruime opdracht… en ik heb deze set als promotieset gemaakt… (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)…  andere polyvoreloggers

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy