«
»

Polyvore – 334

Geplaatst op zondag 15 augustus 2010 | 2 Reacties

Trapped by magic
Met deze set was ik al een paar keer bezig geweest… maar het lukte me toen niet… maar kon me er vandaag wel toe zetten om deze af te maken… veel mist, bloemen en groen…  (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)… andere polyvoreloggers

Reacties

2 Reacties to “Polyvore – 334”

  1. Tanya
    september 13th, 2010 @ 14:31

    Mooie set!

  2. Aline
    september 13th, 2010 @ 14:40

    @ Tanya is weer eens wat anders…

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy