«
»

Polyvore – 329

Geplaatst op zondag 1 augustus 2010 | 2 Reacties

Scrapbook London
En toen was ik weer eens getagged… en dat vind ik op zich toch wel erg leuk, aan de slag met iets waar je normaal waarschijnlijk niet op zou komen… een hele mooie, maar gevulde achtergrond uitgekozen… en ik kon eigenlijk niet meer doen dan deze even aanvullen… wat rook uit de lamp… wat andere bloemen op de bos die er al lag… een andere bloem op de hoed… van het album een boek over londen gemaakt… wat foto's er naast en een afbeelding van Londen erin… en hier en daar het wat donkerder gemaakt… (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)… andere polyvoreloggers

Reacties

2 Reacties to “Polyvore – 329”

  1. Tanya
    augustus 4th, 2010 @ 22:00

    Leuke polyvore!

  2. Aline
    augustus 4th, 2010 @ 22:17

    @ Tanya het is inderdaad weer eens wat anders…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.