«
»

Paverpol 009

Geplaatst op maandag 2 augustus 2010 | 2 Reacties

Wat kan je nog meer doen met paverpol?.. juist je kan de eerste babykleertjes van jezelf of je kinderen vereeuwigen… hoe?.. heel simpel bijvoorbeeld door ze zo in de paverpol te dopen… deze in transparant… dus de kleuren van de kleertjes komen dan vanzelf weer te voorschijn (zie A)… of je gaat ze van kleur veranderen en geeft er net ff iets meer aan… in dit geval maakte ik de paverpol zwart… en nadien ben ik gaan drybrushen met zilver (zie B)… maar uiteraard had brushen met goud, koper of brons ook heel eluk geweest… en had weer voor een heel ander resultaat gezorgt… naar welk van onderstaande schilderijen gaat jouw voorkeur uit?..

A B
babykleding op schilderijen

Reacties

2 Reacties to “Paverpol 009”

  1. Daisy
    augustus 5th, 2010 @ 00:24

    Ik ga voor de tweede… Ik vind de eerste gewoon te kleurrijk voor aan de muur. Zilver is meestal nog wel neutraal. Ik begrijp alleen niet waarom je een kledingstuk aan je muur zou hangen. Ook al is hij van je zoon/dochter… ik heb er niet veel mee.

  2. Aline
    augustus 5th, 2010 @ 13:15

    @ Daisy, ik heb dus twee verschillende voorbeelden gemaakt zodat men kan kiezen… mijn voorkeur is ook de onderste…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.