«
»

Opruimen

Geplaatst op zondag 29 augustus 2010 | Geen reacties

Om 8.00 uur al wakker geworden en gelijk mijn bed uit gekomen… en direct begonnen met opruimen… al snel had ik overal iets staan… in de badkamer de spullen die ik ga doneren aan de school… in onze slaapkamer een paar dingen waar ik nog over twijfel… en wat dingen die we kunnen verkopen… en op de overloop gelijk de dingen die weg moeten… uiteraard hield ik ook een stapel over met spullen die ik wel wil bewaren, en ik heb niet alleen de spullen van de zolder opgeruimd, ben gelijk verder gegaan met de spullen die al in de hobbykamer stonden… even naar beneden en daar wat zitten borduren, ook al was het maar aan half uurtje… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… afwassen en daarna samen wat dingen naar beneden gaan slepen en de auto vol gaan laden… daarna weer verder met het opruimen,een besluit genomen over de spullen van de slaapkamer… en voornamelijk de spullen van 2 hobby's gaan allemaal weg… ik heb ze beide al jaren niet meer aangeraakt dus weg ermee,al gaat er dan wel wat door je heen… maar het is goed zo… om 17.00 uur er maar eens een einde aan gaan maken… de auto nog even voller gemaakt… en we zijn beneden nog even wat dingen gaan opruimen… 4 rekken vol cd's, en 2 rekken vol met pc games… een aantal bewaard, maar bijna alles weg gedaan… en door het opruimen van deze rekken lijkt de kamer gelijk een stukje groter… Pascal is gelijk cartoon 479 gaan maken… de dieren eten gegeven, zelf aten we patat, frikandel en een kroket… daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… Pascal is de film Big Fat Liar gaan kijken… ik ben nog even gaan bloggen en het zijn 7 logjes geworden… tussentijds nog even genoten van wat toastjes met ei… en op tijd gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.