«
»

Nieuwe schoenen

Geplaatst op dinsdag 3 augustus 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk de post gaan bezorgen, maar het was teveel om in één keer mee te nemen, dus eerst de helft van de vogelwijk van post gaan voorzien… toen ik daarmee klaar was bleek er nog wat tijd over, echter te kort voor de andere wijk en zo heb ik de post van de visbuurt gepakt en ben deze gelijk gaan bezorgen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… en andere helft van de vogelwijk gaan bezorgen… nog even op de fiets de stad in gegaan… er was juttersmarkt, en het was heel erg druk in de stad… drukker dan wij verwacht hadden… Pascal heeft een nieuwe riem gekocht en we hebben een nieuwe winkel erbij de big bazar… daar even naar binnen gelopen en een paar kleine dingen gehaald… nog even naar de andere kant van de stad gefietst en daar twee paar nieuwe schoenen gekocht… naar huis en daar een ijsje gegeten en nog wat staan praten met Eliza… wat gaan gamen bij facebook… de dieren eten gegeven en zelf aten we bloemkool, aardappels en een rundervink… daarbij geekken naar een aflevering van Burn Notice… Pascal is cartoon 453 gaan maken en ik heb een promotieset voor Polyvore gemaakt, en gevraagd aan mijn collega moderator of ze volgende week een keer voor mij kan waarnemen… de film Date Night gaan kijken… en daarna nog wat gaan gamen en de foto's van de dag uitgezocht en daarna gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.