«
»

Ketting 009

Geplaatst op zaterdag 7 augustus 2010 | Geen reacties

Toen ik deze ketting in de Kreaplus zag staan was ik helemaal verkocht… echter in ik heb een grotere kraal gebruikt en minder takjes er aangehangen… en iets andere kleuren gebruikt… ik wil deze ketting absoluut nog een keer maken maar dan wel met de juiste kleine kraal… de ketting is opgebouwd een basis ketting en daaraan worden takjes koraal later bevestigd… stuk voor stuk… ik ben slechts 2 hele dagen bezig geweest… het was heel verslavend om deze ketting te maken… echter had ik er achteraf gezien nog een paar kleine takken bij moeten doen, omdat de ketting nu alleen met een jasje te dragen is… maar goed het is wel een mooie ketting…


Koraal Ketting

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.