«
»

Kerkenroute

Geplaatst op zondag 8 augustus 2010 | 2 Reacties

Vroeg wakker geworden en daardoor op tijd uit ons bed gekomen… genoten van het mooie uitzicht dat we vanaf 4 hoog hebben… en ik ben gelijk wat foto's ervan gaan maken (zie foto's)… beide hebben we even bij de pc doorgebracht… handig dat we er eentje hebben… en Pascal besloot de film Iron Man te gaan kijken, en daar had ik geen zin in dus ben ik nog even bij de pc blijven zitten… lunchen met broodjes uit de oven, melk, gekookte eieren en dubbeldrank… hadden we namelijk allemaal van huis meegenomen, het was eigenlijk de bedoeling geweest om na de lunch pas op vakantie te gaan, maar ja zoals jullie gister al konden lezen zijn we een avond eerder weg gegaan… om 12.15 uur zaten we al op de fiets eerst door Goes, en later door verschillende dorpen… uiteraard foto's gemaakt en het leek wel een kerkenroute te worden… onderweg bij één van de weinige cafés die op zondag open zijn wat gedronken en een sanitaire stop gehouden… en om 15.30 uur zaten we bij mijn schoonouders… we hadden al een paar weken geleden afgesproken dat we de zondag gelijk bij hun zouden blijven eten… en om 18.00 uur ben ik samen met mijn schoonvader naar de Griek gereden, waar ze het eten besteld hadden… het duurde daar helaas nog even, het was er zelfs behoorlijk druk… en voor het wachten kregen we twee flesjes wijn mee… daarna terug naar het huis van mijn schoonouders en daar heerlijk zitten eten… met als toetje een stuk ijstaart… daarna gezellig in de woonkamer gezeten en Sofietje (de hond van Marcel en Amy, die bij mijn schoonouders logeert) durfde eindelijk een aai bij ons te halen… en we zijn tot 23.00 uur blijven zitten… normaal als we bij mijn schoonouders eten moeten we altijd vlak daarna op huis aan rijden… dus dit was wel een keer heel leuk om te blijven zitten tot het eten gezakt was… om 23.00 uur zijn we op de fiets gestapt en terug naar de flat gegaan… daar hebben we nog een aflevering van Far Scape gekeken en zijn daarna gaan slapen…

Reacties

2 Reacties to “Kerkenroute”

  1. Jannie
    september 5th, 2010 @ 21:43

    Aline ik heb er ook een heel fijne herinnering aan.Het was ook erg gezellig.

  2. Aline
    september 5th, 2010 @ 21:57

    @ Jannie, inderdaad inmiddels is het al bijna een maand geleden, en is het een fijne herinnering…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.