«
»

Foto’s Sealife Blanckenberge

Geplaatst op dinsdag 10 augustus 2010 | 4 Reacties


Vandaag naar België gereden naar Sealife, helaas viel het park wat tegen en was het er verschrikkelijk druk… waardoor we nog minder konden genieten… het park heeft slechts 4 buiten verblijven en een heel stel overdekte aquariums… maar we hadden het ons iets groter voorgesteld… gelukkig hadden we één kaartje gratis… en we hebben een aantal leuke dieren gezien…
meer foto's

Reacties

4 Reacties to “Foto’s Sealife Blanckenberge”

 1. Billy
  september 6th, 2010 @ 13:51

  ik ben er zelf nog nooit geweest, heb het wat gehad met al die dierenparken. Als gezinsuitstap met de (klein)kinderen heeft het wel iets, maar op die kleinkinderen zullen we nog even geduld moeten oefenen…
  Groetjes!

 2. Aline
  september 6th, 2010 @ 23:16

  @ Billy dan nog raad ik je dit park heel erg af, kan je beter naar Harderwijk rijden, want dat is echt veel mooier… en daar krijg je pas echt waar voor je geld… Wink

 3. Tanya
  september 8th, 2010 @ 09:54

  Mooie foto’s! Jammer dat het zo tegenviel…

 4. Aline
  september 8th, 2010 @ 10:20

  @ Tanya gelukkig een paar leuke foto’s weten te maken… en ja het kan niet altijd naar het zin zijn… maar viel ons gewoon wat tegen, 6 zeehonden, 10 pinguïns, 5 otters, 10 krabben en dan binnen een aantal aquariums…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.