«
»

Flyeren

Geplaatst op dinsdag 31 augustus 2010 | Geen reacties

Om 7.45 uur bed uit gegaan en eerst de Visbuurt van post gaan voorzien… daar was ik met een uurtje mee klaar daarna de helft van de Vogelwijk en de huis aan huis flyers mee genomen… helaas deed ik daar veel langer over dan ik verwacht had en ik was pas om 11.30 uur thuis… besloten eerder te gaan lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Lie to me… gelijk door met de andere helft van de Vogelwijk en dat leek niet op te schieten was pas om 14.45 uur weer thuis… besloten wat kratten post en mijn fiets in de auto te zetten… eerst het kleine bedrijven terrein en daar waren flyers niet bij nodig… daarna de inval wijk van Sandd en met beide was ik met een uurtje klaar… de laatste wijk met behulp van Google maps goed weten sorteren… daarna een aantal straten van de Planeten wijk (de woonwijk van mijn grote nieuwe wijk) gaan doen… om 18.30 uur thuis waar Pascal het eten al klaar had en de dieren hun eten al op hadden… wij aten sla, komkommer, slavink, aardappels en een gekookt ei en daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… Pascal is cartoon 481 gaan maken en ik ben met de auto nog even terug gereden was namelijk nog niet klaar… om 20.15 uur moest ik nog 1 straat doen, en heb besloten daar niet te flyeren, anders zou ik het niet voor 21.00 uur af krijgen… heb de post van het bedrijven terrein nog over, maar die doe ik morgen wel… thuis gelijk Intrapost gaan sorteren en nog even bij de pc gezeten… douchen en daarna gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.