«
»

Drie maal

Geplaatst op zaterdag 21 augustus 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk de post voor de visbuurt gaan rondbrengen, gevolgd door de vogelwijk… even bij de pc gezeten en de mail weggewerkt… wat gaan bestellen bij Your Look For Less… een gilet (als bodywarmer te gebruiken) en 3 maal een shirt met lange mouwen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… afwassen en de laatste paar dagen even met een pen beschreven… wat gamen bij facebook en daarna wat bloggen en dat zijn 5 logjes geworden… en nog even 2 blogjes voorbereid… de dieren eten gegeven en wij zelf aten pannenkoeken daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… ik ben een ronde over de visbuurt gaan doen met mijn camera… en heb daarbij heerlijk genoten van alles… ondertussen had Eliza geld gebracht voor de krabpaal, maar ook voor mijn video- en dvd speler, die beide hier op zolder lagen te stof happen… de film Sydney White gaan kijken en daarna even bij de pc gezeten en Pascal is cartoon 471 gaan maken… om daarna te gaan slapen… wat door de herrie van de buurt niet goed lukte, om 0.45 uur de politie gebeld… de visbuurt feest zelf was toen allang over, dus dit zijn buren even verderop in de straat… helaas gebeurde er niets dus om 1.30 uur nogmaals gebeld er werd zelfs vuurwerk bij afgestoken… en dat terwijl er overal katten buiten lopen… niet echt netjes… en de geluidsoverlast leek eerder meer dan minder te zijn geworden… gelukkig ben ik wel wat in slaap gevallen maar om 3.00 uur was ik het echt zat, gezegd dat ze 15 minuten hadden, anders maak ik zelf een einde aan het kabaal van de buren… vond de agent mij raar reageren… uitgelegd dat ik al sinds 0.45 uur in de overlast zit/lig… dus dat nog eens 15 minuten wachten eigenlijk veelte lang is en dat dit de derde keer al is dat ik bel… op de één of de andere manier was het met 15 minuten inderdaad stil… en konden we eindelijk gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.