«
»

Bring it on

Geplaatst op dinsdag 24 augustus 2010 | Geen reacties

Vroeg bed uit gekomen en om 8.15 uur ging ik al weg met een tas vol post, met de Vogelwijk, dat is DHL en Sanddpost samen… om 10.30 uur was ik weer terug, en besloot om gelijk mijn grote wijk te gaan doen van DHL, eerst de bedrijven en daarna de woonwijk… en om 12.45 uur fietste ik naar huis toe en was ik daar klaar mee… lunchen met verse jus d'orange en daarbij gekeken naar een aflevering van Lie to me… en daarna gelijk de 2 invalwijken van hun post gaan voorzien het was inmiddels al 14.00 uur… en precies 3 uur later was ik er mee klaar, en dat was maar goed ook want in één keer leek het wel donker te worden… en ik was nog niet binnen, of het begon te hozen en te onweren… even op de bank zitten bijkomen… en daarna gelijk gaan douchen… Pascal is cartoon 474 gaan maken… de dieren eten gegeven en wij aten Tiki Masala met kip en naanbrood… daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… daarna bij de tv blijven zitten en uit eindelijk besloten om Bring it on en Bring it on 2 te gaan kijken daarna was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.