«
»

Borduren

Geplaatst op vrijdag 27 augustus 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk de bedrijfswijk gaan doen… daarna even bij de pc gezeten en de regen afgewacht… DHL belde over extra werk in week 36 en of ze dat al konden brengen… verteld dat ik dat nu nog nergens kwijt kan… de helft van de Vogelwijk gaan bezorgen… en om 12.30 uur gaan lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… de rest van de Vogelwijk van post gaan voorzien… omkleden en even wat zitten borduren… het het ten slotte niet voor niets gekocht, en voor ik het weet is het weer de 15de van de maand… Pascal is cartoon 477 gaan maken… de dieren eten gegeven, zelf aten we spinazie, aardappels en tartaar… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… even verder met borduren… om vervolgens Popstars te kijken… daarna wat tv gekeken en op tijd gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.