«
»

Boekprepareren 011 / Mijn werk in de KreaPlus

Geplaatst op donderdag 26 augustus 2010 | 6 Reacties

In 2002 heb ik het twee maal voor elkaar gekregen om een artikel te schrijven voor de KreaPlus… helaas bestaat dit hobbyblad niet meer, maar het was wel heel erg leuk om te doen… en echt heel gaaf om er in te staan… het tweede artikel wat ik schreef was onderstaande, en dit deed ik met producten die nog niet bekent waren in Nederland… en helaas zijn de producten nimmer aan geslagen… maar dat had meer met de groothandel te maken… mijn artikel was het eerste met dit product en was daardoor vrij uniek… 


Het is zeer apart om iets wat je zelfgemaakt hebt stap voor stap te moeten beschrijven… en te zien dat anderen jouw werk gaan namaken… want dat is natuurlijk wat heel veel gebeurd op het creatieve vlak, er zijn er heel veel die alleen maar kopiëren… gelukkig is er ook een groep die leren van wat jij doet, en daar dan zelf iets mee maken… Nu was alleen het boek niet genoeg voor het blad, dus heb er nog even snel 3 kaarten bij gemaakt, met de zelfde plaatjes als die in het boek gebruikt waren… ook diende ik zelf voor de knip instructies te zorgen… kortom een hele leuke ervaring en nog steeds ben ik erg trots op… heb het nog nimmer online laten zien, dus bij deze de primeur…  
Fauxlace boek met flower fairies

Reacties

6 Reacties to “Boekprepareren 011 / Mijn werk in de KreaPlus”

 1. erika
  juli 29th, 2011 @ 07:10

  Smile dan heb jij gezorgd voor menig knutsel freubel uurtje.
  Moet het blad nog ergens in een doos hebben liggen.
  Ik heb 3 boeken gemaakt, vond het leuk werk en heb ze uiteindelijk weggeven aan mensen die ze leuk vonden.
  Heb uiteindelijk later nog eens de pretex gecombineerd resultaat was ook leuk maar doe het nu nooit meer.
  Tijd Smile

 2. Aline
  juli 29th, 2011 @ 11:41

  De techniek van de boeken had ik niet bedacht, het ging in dit geval puur om de afwerking… maar ik weet wel dat er inderdaad velen waren die opeens toch een boek wilden maken… ik zelf heb er in totaal iets van 12 gemaakt… en vond het echt te gek… ik maak ze eigenlijk ook niet meer… terwijl ik het materiaal voor afwerken en zo gewoon nog heb… ben nu meer bezig met borduren en breien…

 3. erika
  juli 29th, 2011 @ 21:35

  Ik heb door het artikel kennisgemaakt met het fenomeen boeken maken.
  Ik kende het niet toen ik het onder ogen kreeg en ben toen richting pipoos getogen om materialen in te slaan voor menig leuk knutsel uurtje.
  Mijn eerste boek was een levensboom met aardwezentjes.

 4. Aline
  juli 29th, 2011 @ 21:38

  Leuk om te lezen dat ik iemand heb kunnen inspireren… en mijn eerste boek was er eentje met een kasteel van klei erin… maar dat zal je vast gezien hebben, want al mijn boeken staan hier op de site…

 5. erika
  juli 29th, 2011 @ 21:43

  Heb wel al veel gezien maar nog lang niet alles.
  Ik ben wel momenten online maar lang niet altijd dagelijks en nooit zo heel lang.
  En er is hier genoeg te zien en te lezen.
  Doe het gewoon beetje voor beetje Smile

 6. Aline
  juli 29th, 2011 @ 21:52

  Whahaha, is goed hoor, er is inderdaad genoeg te zien… en eerlijk gezegd, moet ik nog wat logjes hier naar toe halen, die staan nog op een ander blog…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.