«
»

Bekende in Wilhelminadorp

Geplaatst op woensdag 11 augustus 2010 | Geen reacties

Om 9.00 uur het bed uit gekomen, na zo'n lange nacht slapen last van mijn rug… dus het opstaan was geen vrije keuze maar eerder een must… gelijk aan de slag met het WOW-woord… en dat blijkt elke keer weer een uitdaging… maar erg leuk om een woord te zoeken waar je meerdere kanten mee op kan… zodat men echt met verschillende invalshoeken een verhaal kan schrijven… nog even de e-mails door gelezen en we doen vanmorgen rustig aan… even mijn blog lijstje bijgewerkt… want ik hou per dag wel bij welke logjes er gemaakt dienen te worden… en dat maakt het makkelijker voor als ik terug ben van vakantie… lunchen met de balkondeur open, net alsof we buiten zitten… afwassen en daarna op de fiets gestapt, eerst de stad in gegaan op zoek naar een pinautomaat… en dat duurde even, echter er was daar geen chipknip oplaad punt… maar ook die hebben we gevonden… daarna langs een dierenwinkel en een Action gekomen… en we zijn de dierenwinkel binnengestapt, en dat was echt heel slim van ons… we hebben de ideale krabpaal gevonden… met 6 plateau's en niet al te groot (kan ook niet want hij mag niet te veel ruimte innemen)… afgesproken dat we hem morgen met de auto even komen ophalen… daarna besloten morgen de Action binnen te stappen… dus konden we eindelijk door naar de Hollandse Hoeve… de kinderboerderij bezocht en de Ambachts markt, en dat was echt heel gaaf… een hal met allemaal kleine winkels, waar ouder ambachten gedaan worden… maar ook creatieve hobby's… erg genoten daar van wat we gezien hebben (zie foto's)… daarna naar het Goese meer gefietst, de villa wijk van Goes en daar staan echt wel mooie huizen…langs het water gefietst en toen zaten we in Wilhelminadorp… daar was ik bezig wat foto's te maken… en ondertussen zag Pascal een bekende… een buurman die jaren lang naast zijn ouders gewoond heeft… dus een praatje gaan maken en een rondleiding door het huis gehad met maar liefst 5 slaapkamers… een grote tuin, grote keuken en een pas vernieuwde badkamer… wat te drinken gekregen, en ik mocht foto's maken in zijn tuin, waar vele bloemen en fruitbomen staan… aangezien wij voor vanavond een afspraak hebben, afscheid genomen… e-mail adressen uitgewisseld, zodat we contact kunnen blijven houden… naar de flat gefietst, douchen, omkleden en nog even op mijn blog gekeken… daarna fietsend naar de Chinees, waar ik vorige week vrijdag al een afspraak voor 4 personen gemaakt had… mijn schoonouders kwamen precies op het zelfde moment aanlopen om 17.45 uur… een kwartier vroeger dan we gereserveerd hadden… Java Place Goes was het restaurant waar we vorig jaar ook gegeten hadden… en daar wilden we graag nog een keer gaan genieten… ze gingen gelijk het extra voorgerecht maken dat we erbij besteld hadden… en dat bleek tong en jacobsschelp te zijn en net als vorig jaar was dit wederom een voortreffelijk gerecht… daarna het lopend buffet, eerst soep, daarna wat voorgerechten, sushi, verschillende hoofd gerechten, fruit en ijs met slagroom toe… en zo gingen we rond 21.00 uur weer naar huis… nadat we alle vier genoten hebben van het heerlijke eten… terug naar de flat gefietst en nog even op het balkon gezeten… wat foto's gemaakt van de mooie luchten die we zagen… tv gekeken en wat in mijn boek zitten lezen… en daarna was het bedtijd… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.