«
»

10th place winner

Geplaatst op maandag 9 augustus 2010 | 2 Reacties

Scrapbook London

De set hiernaast heeft meegedaan met een wedstrijd bij Polyvore… er was namelijk een wedstrijd "I was tagged"… en dat ben ik al een paar keer geweest… dus ik heb mijn sets mee laten doen… een hele leuke wedstrijd overigens… want je gaat anders te werk als je getagged bent… je dient dan een item van de persoon die jouw tagged te gebruiken… maar goed ik ben dus 10de geworden van de 243 sets die meededen… 

Reacties

2 Reacties to “10th place winner”

  1. Tanya
    september 8th, 2010 @ 09:54

    Gefeliciteerd, mooie plaats!

  2. Aline
    september 8th, 2010 @ 10:18

    @ Tanya ja en dat met een set die ik gemaakt heb omdat ik getagged was… dus daardoor gewerkt met een achtergrond die ik ander nimmer gebruikt zou hebben…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.