«
»

Zaterdag

Geplaatst op zaterdag 31 juli 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk aan de slag gegaan met Beautiful Lives, oeps was het gister vergeten… en dat voor het eerst in 26 weken… dus snel even de foto's op hun site gezet… wat e-mails gelezen en weg gewerkt… daarna 6 logjes in een nieuwe categorie gemaakt, en deze op datum terug gezet… om vervolgens nog eens 2 logjes te maken op dit blog… eieren gebakken met ham en kaas… en daarna gaan lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… afwassen en wat post ontvangen, waarop ik gelijk actie ondernomen heb, per e-mail… daarna verder gegaan met bloggen en nog eens 23 logjes gemaakt… de dieren eten gegeven, Pascal is cartoon 450 gaan maken… zelf aten we Ajam Paniki met rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… de avond gebruikt om te gamen bij facebook en tussendoor wat tv te kijken… om daarna samen te gaan slapen… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.