«
»

Woens Wil 09

Geplaatst op woensdag 21 juli 2010 | 2 Reacties

Ambitieus

Op sommige dagen zou ze willen dat ze in bed kon blijven liggen. Haar drukke leven was daar echter niet op ingesteld. Elke morgen om 7.00 uur ging de wekker, zo ook vandaag. Ze haastte zich haar bed uit, kroop onder de koude douche om wakker te worden. Waarna ze het water warmer draaide. Pakte een handdoek en schoot snel in de kleren die ze de avond ervoor al klaarhad gelegd. Ging de trap af naar beneden, de keuken in om een ontbijt klaar te maken. En ze maakte gelijk haar lunch klaar. Daarna ging ze met haar auto naar kantoor, waar ze precies om 8.30 uur achter haar desk zat. Waar de eerste collega’s alweer om hulp bij haar kwamen. Ze was begin twintig, maar dat was niet te merken. Op de werkvloer had zij het voor het zeggen, en alles werd gedaan zoals zij het wilde. Op en top carrière vrouw, met veel ambities, en daardoor was ze snel opgevallen in het bedrijf. Een aantal cursussen later, was ze benoemd op één van de hoogste posities binnen het bedrijf en gaf ze dagelijks de leiding aan al het personeel.

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer
verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

2 Reacties to “Woens Wil 09”

 1. ♫ Melody ♫
  juli 28th, 2010 @ 12:15

  Hmmmmm vanaf de 1e regel van jouw Woens-Wil tot en met de laatste leeft in mij de vraag wat nou de clou van het verhaal is…
  Volgens mij heb je hier een prima start gemaakt met een verhaal dat nog alle kanten uit kan…. een vervolg dus maar?

 2. Aline
  juli 28th, 2010 @ 13:57

  @ Melody… eh, ik heb nog geen idee of er een vervolg gaat komen, wilde het eigenlijk lekker vaag houden… en iedereen lekker de beelden vormen die het oproept… wat uiteraard voor iedereen anders is…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.