«
»

Woens Wil 08

Geplaatst op woensdag 7 juli 2010 | 2 Reacties

Hardlopen

Hoe lang zou ze het nog volhouden? Je zag aan haar gezicht dat ze op het einde van haar kunnen was. Dit keer zou ze het niet gaan winnen. Haar moeder wist het zeker, haar dochter kwam nog net een tandje te kort. De andere meiden hadden wellicht net iets meer ervaring. Geeft niet want Nienke was nog erg jong en ze zou vast wel sneller worden. Atletiek was haar passie, en dan met name de 5 kilometer hardlopen. Ze was pas negen jaar, dus ze diende nog veel te oefenen. Elke week werd ze een stukje beter, al zou Nienke het deze week niet zo zien. Vandaag was ze net overgegaan naar een andere selectie, deze meiden waren allemaal ouder dan haar dochter. Nienke deed het supergoed voor zo’n kleine jonge meid. Al zou ze dat maar niet tegen haar dochter zeggen, althans niet op de manier zo als zij het zag. Ze zou haar stampvoetend vertellen dat ze niet meer klein was. De laatste 300 meter en dan was het voor vandaag afgelopen. Volgende week weer een kans en met een klein beetje geluk zou Nienke binnen de kortste keren de medailles weer binnenslepen.

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer
verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

2 Reacties to “Woens Wil 08”

  1. ♫ Melody ♫
    juli 9th, 2010 @ 08:08

    Mooiiiii succes voor Nienke! Wink

  2. Aline
    juli 9th, 2010 @ 15:19

    @ Melody, zal vast wel lukken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.