«
»

Twee luik

Geplaatst op maandag 12 juli 2010 | Geen reacties

In 2006 niet veel gedaan op creatief gebied… maar nog wel een tweeluik gemaakt… samen met iemand anders… zei had als schilderopdracht een collage maken… en daardoor kwamen wij op een papieren collage… idee was er al snel en bij het door zoeken van mijn papier soorten waren we al snel bij een paar kleuren uit gekomen… en in die zelfde kleur had ik ook nog al wat natuurlijke materialen… dus voor het wisten was het linkerdeel al heel snel klaar…


 links


Het rechterdeel liet trouwens ook niet lang opzich wachten… maar was toch iets meer puzzelen… de bedoeling was dus 2 schildersdoeken en deze schilderen… echter we hebben ze stuk voor stuk in gepakt als het ware… en zijn daarop door gegeaan… met kleinere stukjes… en ze zouden beide bij Ria komen te hangen in haar kamer.. en daar hebben ze ook een paar maanden gehangen… van maart 2006 tot augustus 2006 daarna is het bij mij boven de bank komen te hangen, mijn bank verschild slechts een paar tinten… met deze panelen, het linkerdeel 5 cm hoger gehangen dan het rechter deel, voor een speels effect…


rechts

En dan nog maar even een foto van de beide delen samen, zodat je het resultaat in zijn geheel kan bewonderen… helaas bestaan ze niet meer, want na een paar jaar boven de bank, zijn ze wel heel stoffig geworden en waren ze niet meer schoon te maken… 
 
beide delen samen

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.