«
»

Tijd vliegt

Geplaatst op woensdag 14 juli 2010 | Geen reacties

Iets later wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… wederom een probleem met het inloggen op web-log… want ze hebben iets veranderd, maar door een slimmigheidje was ik zo weer ingelogd… en even later wisten ze op over web-log te vertellen dat het te maken had met hoofdletters en kleine letters… je dient precies zo in te loggen, zo als je je aangemeld heb… meld je je dus even iets anders aan dan herkent typepad je niet, en maakt een +1 log aan… Tudi nog even gezien, en ik snap eigenlijk niet waarom ze Eek zijn voorbeeld niet volgt, die loopt namelijk een paar keer per dag naar buiten… en weer naar binnen wanneer hij wil… en vanaf etenstijd dient hij binnen te blijven… omdat hij anders een vreemde gaat worden voor de andere katten… maar een goed voorbeeld, Tudi zou door moeten hebben dat ze bij ons kan komen om te eten… wat gaan gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen, wat schoonmaken en daarna op mijn blog wat kleine dingen veranderd… juli toegevoegd aan het archief, de nieuwe categorieën erbij gezet, de nieuwe Tumblrs toegevoegd en de agenda gemaakt t/m juni 2011… en dat is een scrollbox geworden, was niet zo moeilijk… had de code al snel gevonden op het internet… en dankzij Pascal kon ik hem aanpassen zo als ik zelf wilde… de theatervoorstellingen van het komende seizoen, waar wij heen gaan op Upcoming gezet… en de linken in de agenda erbij gezet… gaan koken, Pascal is cartoon 433 gaan maken en daarna de dieren eten gaan geven… wij zelf aten Chicken Tonight met rijst en kroepoek daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… nog even bij de pc gezeten en wat zitten gamen bij facebook… en op eens hadden we de datum van vandaag door… en oeps 3 jaar geleden hadden we de eerste date, kan je nagaan hoe snel de tijd gaat… de pc dus maar een avondje uitgezet, en samen de film Green Zone gekeken… gevolgd door Hoe gastvrij is Nederland op Vakantie… en nog eens twee afleveringen Numbers… en toen was het echt tijd om te gaan slapen… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.